Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Η πατριδοκαπηλία σήμερα.

Δεξιοί Πατριώτες vs Αριστεροί Διεθνιστές...
Σοκάρεστε ή έτσι θεωρείτε τα πράγματα; Δυστυχώς η έλλειψη παιδείας και ιστορικής γνώσης έχει οδηγήσει σε τραγικά συμπέρασματα την κοινωνία..Μας τριβελλίζουν τα αυτιά καθημερινά πως η αγάπη για την πατρίδα είναι δικαίωμα των δεξιών και ακροδεξιών..Πολλές φορές αγγίζει και τα όρια του Φασισμού και Ναζισμού λένε...Έπειτα αποκαλούν τους Κομμουνιστές προδότες , τους Σοσιαλιστές άπατρεις τους Αναρχικούς τσογλάνια που τα σπάνε..

Θέλετε να μάθετε την αλήθεια ; Μπορείτε να την μάθετε εύκολα..Μια απλή ιστορική αναδρομή θα σας λύσει κάθε απορία.Και μην πάτε πολύ μακρυά..Εως το 1922..Απο εκεί ξεκινήστε.Ύστερα πηγαίνετε στην κατοχή και μετά στον Εμφυλιο..Ακολουθεί η Χούντα και η Μεταπολίτευση..Μεσολαβεί η Γιάλτα το 45' και η Ρώμη του 72'..Έπειτα ελάτε στο 1981 στην Ελλάδα του 1987 και σε αυτή του 1996 και του 2004...Θα τα καταλάβετε όλα..

Εμείς δε θέλουμε να σας πείσουμε για τίποτα για αυτό και δεν εκφέρουμε άποψη.Ακόμη τουλάχιστον...Θέλουμε απλά να μπείτε στη διαδικασία να ψάξετε το θέμα.
Ωραία και μετά ;

Μετά θα διαπιστώσετε πως η αγάπη για την πατρίδα δεν έχει κομματική και πολιτική πυξίδα..Η αγάπη για την πατρίδα δεν περνάει μέσα απο τα έδρανα της Βουλής ούτε χωράει στα καταστατικά των διάφορων παρατάξεων.

Ψάξτε το και το μόνο σίγουρο είναι πως την επόμενη στιγμή , θα θεωρήσετε όσους σήμερα εμπορεύονται την αγάπη για την Πατρίδα , πιο επικίνδυνους και απο αυτούς που νομίζετε πως την ξεπουλάνε.

Θα ακολουθήσει δική μας ανάλυση και ιστορική αναδρομή.
Θα θέλαμε όμως να προηγηθεί η δική σας και τα σχολιά σας.


Επίσης θα μας ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο να δημοσιεύσουμε επώνυμα ή ανώνυμα την ανάλυση όποιου το επιθυμεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου