Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Ιδεολογικές τοποθετήσεις.

Ανα καιρούς θα ξεσηκώνουμε διάφορες τοποθετήσεις που κυκλοφορούν σε φόρουμ / sites / blogs πάντα με την άδεια του συγγραφέα. Και αυτό γιατί θεωρούμε πως οι απόψεις των απλών μεν ψαγμένων δε ανθρώπων είναι πολύ σημαντικότερες και σαφώς αντικειμενικότερες απο του κάθε "σκουπιδογράφου" δημοσιογράφου που αρθρογραφεί είτε γιατι ήδη έχει γεμίσει τη τσέπη του είτε γιατί σκοπεύει να την γεμίσει.

Το Ελληνικό Ιδεώδες.
Απο το μέλος του Youtube , Ksesikotheite :

Αν και διαφωνώ με την Αρειανισμό γιατί δεν θεωρώ πως το χρώμα του δέρματος έχει να κάνει με την νοημοσύνη αλλα μόνο με το κλίμα.Συντηρώ όμως μέσα μου έναν άλλο τύπο "Αρειανισμού" οπου αφορά τα Ιδεώδη.Με πρώτο το Ελληνικό Ιδεώδες λοιπόν είμαι ανοιχτός σε οποιοδήποτε λαό που θα το ασπαστεί να συμπαρασταθώ αδερφικά.Αντιθέτως στους προσκυνητές του Σιωνισμού "τσεκούρι και φωτιά" όπως έλεγε και ο Γέρος του Μωριά.Μεταφορικά και κυριολεκτικά. 

Όσο και αν ακούγεται "λιακοπουλικό" παρόλα αυτά δεν έχει καμμία σχέση. Η αιώνια πάλη αυτού που λένε καλού και κακού είναι η Μάχη Ελληνισμού και Σιωνισμού. Και ο Ελληνισμός δεν έχει να κάνει μόνο με τους γηγενείς Έλληνες..Ανήκει σε όσους τον ασπαστούν και τον τιμήσουν. 


Οι Έλληνες είμαστε απλά καρποί του Ελληνισμού και όχι οι Εωσφόροι του.Αν οποιοσδηποτε λαός , Γάλλος Άγγλος Ιρανός , Νιγηριανός κτλ ασπαστεί τα Ελληνικά ιδεώδη , γίνει φιλάνθρωπος , φιλόσοφος ,λατρέψει και τιμήσει τη μητέρα φύση και τους"θεούς" της , ζητήσει ευνομούμενη κοινωνία και ηθικές/πνευματικές αξίες , ισότητα και αξιοπρέπεια (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΕΣ όπως μας δίδαξαν) τότε για μένα είναι Έλληνες και αδέρφια μου. 

Τέλος θεωρώ πως ο προπατοράς μας είναι ο Γραικός εξού και το Γραικοί , το οποίο δεν είναι καθόλου ταπεινωτικό..Έλληνες είμαστε λόγω του Ελ-ληνισμού και λόγο της παρακαταθήκης των Εωσφόρων Θεών μας (και όχι του Σατανα όπως κακώς αποκαλούν αυτόν που φέρνει το φως - τη γνώση-την αυγή Εως -φόρος οι παπάδες).
Αυτά. Βλέπω πως διαφωνούμε σε σημαντικά σημεία όμως σίγουρα είμαστε στην ίδια όχθη του ποταμού φίλε.  


(sic! σε διάλογο με άλλο μέλος του ιστοτόπου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου