Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Η απάτη περι παιδοφιλικών γάμων στη Γάζα.

Με έκπληξή μας είδαμε σοβαρά και μη ιστολόγια , εφημερίδες και άλλων τύπων ΜΜΕ να αναπαράγουν την περιβόητη είδηση περι παιδοφιλικών Παλαιστινίων που παντρεύουν 30άρηδες μαντράχαλους με 6χρονα  κοριτσάκια...

Όπως εύκολα κανείς αντιλαμβάνεται όλο αυτό είναι μια απάτη , μια προπαγάνδα , μια υποκεινούμενη παραπλήροφόρηση...άρα μια συνωμοσία..

Ας δούμε τα πράγματα απο την αρχή.Το "κόλπο" αυτό ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο , όπου η Χαμάς στη Γάζα  έκανε δημοσίως 450 ομαδικούς γάμους.Κάποιοι άθλιοι λοιπόν δημοσιογράφοι , που προφανώς εισέπραξαν και τις ανάλογες αμοιβές , δημοσίευσαν φωτογραφίες όπως η παρακάτω :
GAMOS_ISLAM

Στην παγκόσμια κοινή γνώμη λοιπόν η προπαγάνδα αυτή παρότι έγινε πιστευτή αποτελεί "περσινά ξινά σταφύλια" στην Ελλάδα όμως κάποιοι φρόντισαν να μας την σερβίρουν ξαναζεσταμένη...Τους λόγους θα τολμήσουμε να πούμε παρακάτω..


Εύλογα λοιπόν γεννάται το ερώτημα στο αναγνώστη , τι δουλειά έχουν αυτά τα μικρά αγγελούδια ντυμένα νύφες , με ανθοδέσμες στα χέρια δίπλα δίπλα με τους γαμπρούς..Μήπως είναι οι μέλλουσες γυναίκες τους ;
Αυτή την πρώτη εντύπωση εκμεταλεύτηκαν οι επιτήδειοι για να διαλαλήσουν πως οι Παλαιστίνιοι αδερφοί μας είναι παιδόφιλοι , ανώμαλοι και δεν ξέρουμε τι άλλο...Περιττό να πούμε πως το καλύτερο που έχουν να κάνουν όσοι συνετέλεσαν σε αυτό είναι να δέσουν μια πέτρα στο λαιμό τους , και να χαιρετίσουν τα σιωνιστικά τους αφεντικά πριν πηδήξουν στη θάλασσα.Εδώ θα βρείτε μερικά απο τα σχετικά δημοσιεύματα :
http://infidelsarecool.com/2009/07/31/gaza-hamas-weds-450-child-brides-in-mass-wedding/
http://www.littlegreenfootballs2.com/2009/07/31/hamas-stages-mass-wedding-of-450-little-girls-to-adult-men/
http://israelmatzav.blogspot.com/2009/07/hamas-sponsors-mass-wedding-for-little.html
http://ibloga.blogspot.com/2009/08/hamas-hosts-massive-pedophile-wedding.html
http://australianidentity.net/index.php?action=printpage;topic=3742.0
Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας πείσει για το πλήθος και την επιτυχία των παραπληροφορητικών δημοσιευμάτων...

Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική και απόλυτα ξεκάθαρη σε όποιον πραγματικά θέλει να την δει.Τα σιωνιστικά πιόνια όμως τόσα χρόνια έχτιζαν κοινωνίες που αναμασούν εύκολες ειδήσεις και τώρα ιδού τα αποτελέσματα..Ο κόσμος πιστεύει και αναπαράγει οτιδήποτε σκουπίδι του σερβίρουν.Κανείς δεν αναρωτήθηκε αν τα δημοσιεύματα αληθεύουν..Κανείς δεν ρώτησε άραγε ; Τόσο πολύ τους βόλεψε όλους οι "τρομοκράτες" της Χαμάς να είναι παιδόφιλοι και σιχαμένοι ; Ότι δεν πέτυχε τόσα χρόνια το Ισραήλ χύνοντας το αίμα χιλιάδων αθώων ψυχών στη Γάζα θα το πετύχει σε ένα βράδυ σπιλώνοντας την αξιοπρέπεια αυτού του πονεμένου λαού και γονατίζοντας την περηφάνεια του ; Και σε αυτό θα συντελέσουμε και εμείς ; Έλληνικά ΜΜΕ όπως ο Αδέσμευτος Τύπος ; Αίσχος και ντροπή.


Και για να κλείνουμε το γεγονός και να πάμε στην ουσία και στο παρασκήνιο , απλά ξεκαθαρίζουμε πως τα κοριτσάκια αυτά είναι παρανυφάκια , και πως οι κανονικές νύφες για θρησκευτικούς λόγους και ήθη απαγορεύεται να εμφανιστούν έτσι δημόσια. Επίσης τα περισσότερα ζευγάρια  απο αυτά ήταν ήδη παντρεμένα , ή θα παντρέυονταν τις επόμενες ημέρες και απλά συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή για "πολιτικούς" λόγους. Όλη αυτή η τελετή ήταν επίδειξη δύναμης της Χαμάς και απόδειξη της επιρροής της στη Γάζα, και δεν ήταν η πρώτη, έχει ξαναγίνει..
Ορίστε και τα δημοσιεύματα αποκατάστασης της αλήθειας και ΜΠΡΑΒΟ στους ανθρώπους που την στήριξαν :
http://sarantakos.wordpress.com/2010/03/10/hamas/
http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1301:marriage-and-waste&catid=87&Itemid=139&joscclean=1
http://www.halkidikiblogs.gr
http://www.blogotsarka.gr/?p=16301
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2010/03/h.html
Η αλήθεια γράφτηκε και σε άλλα ιστολόγια/σύνδεσμους που τους συγχαίρουμε για το ενδιαφέρον τους και το ήθος τους επίσης.

Να τολμήσουμε όμως επιγραμματικά να αναφέρουμε τους λόγους που προωθήθηκε αυτή η εμετική προπαγάνδα ;
Σε Διεθνές επίπεδο :
- Ψυχολογικός πόλεμος στους ανθρώπους της Γάζα. Σύντομα αρχίζουν νέες συζητήσεις για την περιοχή και άρα το  Ισραήλ θα ήθελε και την κοινή γνώμη με το μέρος του.
- Να ισοφαρίσει τις κακές εντυπώσεις του βομβαρδισμού της Γάζας παρουσιάζοντας τους Παλαιστίνιους ώς παιδοφιλικά τέρατα και το Ισλαμ ως άντρο των ανωμάλων και των διεφθαρμένων.

Στην Ελλάδα :
- Αμόρφωτοι και άβουλοι δημοσιογραφίσκοι που νομίσαν πως ανακάλυψαν ΤΗΝ είδηση...
- Ο Σιωνισμός πολύ θα ήθελε να αντιστρέψει το παραδοσιακά φιλο-Παλαιστινιακό κλίμα στην Ελλάδα και να μειώσει τον αντσημιτισμό μας.
- Πολλοί ανεγκέφαλοι "Ελληναράδες" θεωρούν πως με το να διαρρέουν τέτοιες αισχρές ψευδείς ειδήσεις για τους Ισλαμιστές θα ξεσηκώσουν τον κόσμο απέναντι στο Νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου